Cienījamie vecāki! Mēs aicinām jūsu bērnus aizraujoši un izglītojoši pavadīt laiku vasaras dienas nometnē Daugavpilī, kur bērni varēs ne tikai labi atpūsties, bet arī iegūt jaunas, noderīgas zināšanas un prasmes, kā arī nostiprināt savu fizisko veselību.

Nometne darbosies jūnijā, jūlijā un augustā. Nometne – tā ir jautra un interesanta laika pavadīšana, patīkama saskarsme, kopīgi atklājumi.

Nometnes darba laiks no plkst.9:00 līdz plkst.16:00 .

(Ja nepieciešams, bērnu uz nometni var atvest no plkst.8:00 līdz plkst.17:00)

Pieteikties nometnē var jau tagad- nepalaidiet garām iespēju , vietu skaits ir ierobežots. Katra nometne ilgst divas vai trīs nedēļas – pēc vēlēšanās un vienojoties ar vecākiem

Maksa: 100 EUR nedēļā

Programmas.

Vasaras nometne: «Jautrās pleznas»

No 2022.gada 6.jūnija līdz 2022.gada 17.jūnijam,

Vasaras nometne: «Jautrās pleznas- 2 »

No 2022.gada 27.jūnija līdz 2022.gada 08.jūlijam,

Vasaras nometne: «Pasakainā vasara»

No 2022.gada 11.jūnija līdz 2022.gada 22.jūlijam

Tiek piemērota atlaide, ja vienlaicīgi tiek reģistrēti divi vai vairāki bērni.

Pieraksts un reģistrācija pa kontakttālruni: 

 +371 20011724, +371 26300560

un  e-pastu: ikcava@inbox.lv

Nometņu programmas ietver: radošās darbnīcas, aktīvas āra spēles, konkursus, dabas un zinātniskos pētījumus, interesantu vietu apmeklēšanu.

Nometnes tematika: veselīgs dzīvesveids, sports un peldēšana,  dalībnieku redzesloka paplašināšana  izglītojošās, radošās nodarbībās,  latviešu un angļu valodas vārdu krājuma pilnveidošana,  sociālo  prasmju attīstīšana savstarpējā saskarsmē un  lietderīga brīvā laika pavadīšana.
Nometnes aktivitātes saistītas ar  konkrētu tematu : aktivitātes sadalītas tematiskās dienās (mūzika, māksla, angļu valoda, u. c. ). Spēles svaigā gaisā,  dažādas meistarklases 3-D gleznošana, sejas apgleznošana,  eksperiments “Slaima pagatavošana” , meistarklases “T-kreklu dekorēšana”, stafetes,  pastaigas un peldēšana .
Nometnes apmeklējuma vietas: darbnīca (multfilmu izveide), bērnu izklaides centrs “Roxy, parka apmeklējums, dekoratīvu sveču izgatavošana, Bouling Centra apmeklējums, Mežciema zirgu manēža, pikniks pie Stropu ezera,  Stropi un laivu brauciens atpūtas parkā “Stropi”,  ekskursija utt.

Mūsu nometnēs bērni varēs apgūt mūsdienīgās dejas meistarklasi, apgūt jaunu un vienkāršu zīmēšanas tehniku (monotips, roku apgleznošana), aizraujošas ekskursijas.  Bērni tiks nodrošināti ar divreizēju ēdināšanu (pusdienas un launags). Mums ir  pieredzējuši un saprotoši pasniedzēji, ar mums ir  jautri un aizraujoši!

Nometne darbosies jūnijā, jūlijā un augustā.

Katra nometne ilgst divas vai trīs nedēļas – pēc vēlēšanās un vienojoties ar vecākiem.

Maksa: 100 EUR nedēļā