Latviešu valodas nodarbības bērniem un pusaudžiem no 3 līdz 11 gadiem.

Vēlaties, lai Jūsu bērns saņemtu labas atzīmes latviešu valodas stundās skolā? Vai vēlaties, lai mācību process sniedz viņam pozitīvas emocijas? Tad nāciet pie mums! Mēs piedāvājam dzīvās latviešu valodas nodarbības bērniem 3 – 11 gadu vecumā. Nodarbības notiek jautrā un interesantā formā, tiek ņemts vērā bērna vecums un spējas.

Skolotājs izmanto lielu daudzumu vizuālā materiāla: kartiņas, zīmējumi un plakāti. Nodarbību neformālā vide palīdz izvairīties no valodas barjeras un rezultātā bērni viegli iemācās jaunus vārdus, papildinot savu aktīvo un pasīvo vārdu krājumu.

Nodarbībās mēs dziedāsim latviešu dziesmas atbilstoši gadalaikam, spēlēsim spēles, stāstīsim dzejoļus, skatīsimies leļļu izrādes, lasīsim grāmatas, izzināsim svētkus latviešu valodā, mācīsimies lasīt un rakstīt, izmantojot tēlus un pasakas.

Nodarbības vada profesionāls latviešu valodas pedagogs. Neformālā vide palīdz izvairīties no valodas barjeras un, kā rezultātā, bērni viegli iemācās jaunus vārdus, papildinot savu aktīvo un pasīvo vārdu krājumu. Viegla spēļu apmācības forma, mūsdienu pieejas, mācīšanās notiek jautri un interesanti.

 

Mūsu piedāvātie kursi palīdzēs Jūsu bērniem apgūt skolas programmas, papildināt vārdu krājumu un, protams, nokārtot gaidāmos testus un eksāmenus. Gaidam Jūsu bērnus mūsu mācību centrā!

Divas nodarbības nedēļā, katra nodarbība ilgst 2 akadēmiskās stundas:

Ziņas par bērnu (vārdu, uzvārdu, dzimšanas datumu) un vecākiem (vārdu, uzvārdu, telefona numuru, e-pasta adresi) lūgums sūtīt pa e-pastu ikcava@inbox.lv vai pieteikties pa telefonu: 26300560, 29658704.